Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Pulsoximetru

156,19 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FPO10 Pulsoximetru cu Alarma

DESCRIERE

Masurarea zilnica a pulsului si a nivelului de oxigen din sange este recomandata in cazul persoanelor varstnice sau a persoanelor cu boli pulmonare sau cardiace, care doresc sa-si monitorizeze constant evolutia starii de sanatate si sa verifice efectele medicamentatiei.
Inginerii olandezi au dezvoltat Pulsoximetrul FYSIC pentru a oferi tuturor seniorilor un aparat sigur, fiabil, usor de folosit si care restecta toate standardele noastre de calitate.
Pulsoximetrul FYSIC iti arata pe loc si cu precizie, prin simpla introducere a degetului in fanta aparatului, atat ritmul cardiac cat si nivelul de oxigen din sange. Astfel poti monitoriza zilnic starea de sanatate si poti interveni din timp sa corectezi eventualele fluctuatii nedorite. in plus, Pulsoximentrul FYSIC va ofera si posibilitatea de a programa o alarma pentru a semnala depasirea nivelelor minim si maxim iar afisajul arata atat valorile numerice cat si sub forma de diagrama.
Pachetul de livrare al Pulsoximetrului FYSIC cuprinde: aparatul de masurare, o husa de protectie necesara pentru pastrarea aparatului in bune conditii, o bratara de prindere si doua baterii AAA, adica tot ce ai nevoie pentru folosirea imediata si pentru pastrarea in bune conditii.

CARACTERISTICI

Monitorizare puls in intervalul 25-250 bpm
Rezolutie puls: 1bpm
Precizia masurarii pulsului: 2 bpm
Intervalul de masurare SpO2 (procentul de oxigen din sange) : 0-100%
Rezolutie SpO2 1%
Precizia SpO2: ┬▒ 2% la 0-100% (nu este determinata de 0-69%)
Ecran color OLED
Afisarea duala: valoare si diagrama
Alarma programabila pentru valori minime si maxime ale pulsului si saturatiei
Design modern, usor de folosit si de inteles
Oprire automata in repaus pentru a economisi energie
Fiabil si sigur
Masurare foarte precisa atat a ritmului cardiac (bpm) cat si a nivelului de oxigen din sange (SpO2)
Usor de folosit, in maxim un minut controlul este efectuat fara deplasare la medic