Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Curatator cu Ultrasunete

234,29 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FC33 Aparat de Curatat Ecologic cu Ultrasunete


DESCRIERE

Imagineaza-ti cum ar fi ca in doar 3 minute obiectele de valoare sa fie curatate in cele mai mici fante fara sa folosesti nici o substanta chimica! Inginerii olandezi de la FYSIC au facut acest lucru posibil!
Datorita tehnologiei cu ultrasunete, apa din vasul de inox al aparatului de curatat formeaza milioane de mici bule care ajung si in cele mai ascunse locuri si curata impecabil fara adaosuri de substante chimice.

Aparatul de curatat FYSIC este foarte usor de folosit si de persoanele varstnice care pot curata cu ajutorul lui o multime de obiecte greu de curatat altfel: proteze dentare, capete ale aparatelor de ras electrice, inele, verighete, ceasuri rezistente la apa (cu bratara metalica) , ochelari,  monede sau pietre pretioase.

Curatarea obiectelor de valoare este o activitate grea si migaloasa. Daca vreti un rezultat rapid si eficient aparatul de curatat cu ultrasunete FYSIC este o alegere perfecta!
Folosirea lui este foarte facila, e nevoie doar sa puneti apa de la robinet in cuva de inox si sa-l porniti. Dupa 3 minute se va opri singur iar obiectele sunt gata curatate si in cele mai mici zgarieturi. Daca totusi mai raman mici particule puteti repeta procedeul.

CARACTERISTICI

Cuva detasabila din inox inoxidabil
Capacitate cuva 600 ml apa
Alimentare la reteaua electrica de 220-230V
Oprire automata in trei minute
100% ecologic
Potrivit pentru: ochelari de vedere, proteze dentare, capete ale aparatelor de ras electrice, bijuterii
Design modern
Capac transparent