Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Umificator cu Ultrasunete

260,31 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FC20 Umidificator reglabil cu ultrasunete si jet de vapori reci

DESCRIERE

Climatul din locuinta este foarte important pentru sanatate si confort. Umiditatea scazuta din locuinta seniorilor poate afecta caile respiratorii, generand probleme suplimentare de sanatate care se adauga celor specifice varstei a treia.
O locuinta bine ventilata cu un aer suficient de umed le poate imbunatati starea generala si se pot evita astfel probleme cum ar fi: respiratie ingreunata, dureri de cap,  senzatia de arsura a ochilor, mucoase uscate si iritate.  Datorita materialelor de constructie, a izolatiilor moderne si a sistemelor de incalzire pe care le folosim (calorifere, aeroterme), aerul din locuinte se usuca si nu este suficient de umed pentru a asigura necesarul organismului nostru iar efectele au amploare mai mare in cazul persoanelor sensibile: varstnici sau copii. Un umidificator devine astfel indispensabil  in incaperile folosite de bunicii si copii nostri.
 
Inginerii olandezi de la FYSIC au dezvoltat un umidificator cu ultrasunete de calitate, special conceput pentru nevoile seniorilor, reglabil si usor de folosit, potrivit pentru o camera de locuit intre 12-35 m, care imbunatateste calitatea vietii seniorilor nostri cu efecte vizibile imediat.


CARACTERISTICI


Usor de folosit: un singur buton de pornire / oprire
Design modern si elegant, usor de integrat in camera
Jet rece de vapori reglabil in functie de nevoi
Capacitate rezervor 4.1 L, echivalentul a cca. 10 ore de functionare
Consum mediu pe ora: 350ml/h
Greutate 1.4 kg
Alimentare priza electrica: 220-240V, 50 HZ
Putere 30W
Dimensiuni compacte: 28x17x17 cm
Potrivit pentru camere medii cu volum de aer 90m³ ~ 110m³