Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Lanterna Reincarcabila

103,09 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FC08 Lanterna cu LED

intotdeauna incarcata, intotdeauna la indemana, se aprinde automat in cazul unei pene de curent. 

DESCRIERE

Inginerii olandezi de la FYSIC au conceput o lanterna foarte usor de folosit, usor de tinut in mana, cu o forma compacta, folosind doar materiale de calitate, durabile si placute la atingere. Lanterna cu LED FYSIC este o lanterna durabila, intotdeauna incarcata si la indemana, care lumineaza automat in cazul unei pene de curent.
Pentru a te bucura de utilitatea lanternei trebuie tinuta in permanenta in priza, in incarcatorul propriu. Lanterna FYSIC devine astfel o sursa sigura de lumina in cazul unei defectiuni la reteaua electrica iar noaptea asigura in camera o lumina subtila de veghe, utila pentru orientare.

Lanterna se pastreaza intr-o priza din apropierea patului pentru a o putea folosi la orientarea nocturna, in cazul unei deplasari la baie sau pentru a verifica ora, folosind cele trei niveluri diferite de intensitate.
 
Lanterna cu LED FYSIC este de asemeni si foarte eficienta din punct de vedere al consumului iar becurile tip LED au o durata lunga de folosinta. Astfel, lanterna FYSIC poate fi folosita si in calatorii, vacante sau in week-end la cabana.

Alegeti o lanterna de calitate!

CARACTERISTICI

Se aprinde automat in cazul unei pene de electricitate sau cand este scoasa din suport
Vei avea la dispozitie in orice moment o lanterna incarcata in casa
Practica si compacta
Acumulatorul se incarca prin simpla plasare a lampii in suport
Lumina de veghe si de orientare, ideala pentru camera seniorilor
Intensitatea luminii este reglabila pe trei nivele
Becurile tip LED asigura o durata lunga de folosire si un consum eficient de electricitate