Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Alarma Portabila

363,39 RON
cu TVA
Cantitate

FXA-70 Alarma Portabila pentru Interior


Alarma pentru seniori FYSIC FXA70 este foarte utila pentru a alerta, in situatii de urgenta, familia, cunostintele sau serviciile specializate pentru interventii in situatii de urgenta (medic, Politie, Pompieri).
in multe cazuri de situatii de urgenta timpul este un factor foarte important pentru a salva vieti sau bunuri. Utilizatorii Alarmei FYSIC FXA70 pot castiga timp foarte pretios alertand de la distanta numerele de telefon programate prealabil in memoria aparatului, comunicand astfel situatia aparuta.  
Butonul de alarma FYSIC se instaleaza simplu, folosind linia de telefonie fixa si nu necesita costuri suplimentare. in plus, alarma FYSIC este dotata cu difuzor si microfon ambiental, astfel se poate comunica de la distanta cu cei care preiau apleurile de urgenta, explicand situatia aparuta.
Alarma portabila este compusa dintr-o statie fixa si un buton de alarma portabil. Statia fixa se va lega simplu la linia telefonica existenta si are atat rol de incarcare a butonului portabil cat si rol de programare, fiind prevazuta cu o tastatura necesra pentru programarea celor trei numere de apelat in situatii de urgenta.
Butonul de alarma portabil se poate purta tot timpul de catre utilizator, fie la gat folosing snurul existent in pachetul de livrare fie in buzunar. Studiind nevoile seniorilor, inginerii olandezi au proiectat un buton portabil rezistent la apa, astfel poate fi folosit inclusiv la dus, pentru a putea fi folosit in situatia in care, de ex. utilizatorul aluneca sau nu se poate ridica din cada.

Pentru ca ne pasa!


Buton alarma portabil cu microfon si difuzor
3 numere de urgenta programabile
Fara costuri de abonament
Rezistent la apa
Raza de 50 metri in interior
Volum apel reglabil (+30db)
Comunicare hands-free
Potrivit pentru aparate auditive