Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Telefon Fix Fara Fir cu Videofon

702,85 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FX6107 Telefon Fix cu Videointerfon pentru Seniori

DESCRIERE

FYSIC FX6107 ofera seniorilor doua aparate casnice esentiale in unul singur: un telefon fix fara fir - foarte usor de utilizat de persoanele in varsta - si un videointerfon necesar pentru securitatea celor dragi tie.

Utilizatorii telefonului FYSIC 6107 se pot bucura de un telefon fix cu comenzi simple si cu ecran de dimensiuni mari, usor de folosit la orice varsta care poate fi folosit si pentru a vedea si pentru a comunica cu persoanele care suna la usa.
Prin montarea soneriei exterioare cu camera video incorporata puteti vedea automat pe ecranul telefonului cine suna la usa iar prin simpla apasare a unui buton puteti comunica cu persoana respectiva.
Astfel decideti in cunostinta de cauza daca puteti deschide usa in siguranta sau nu, chiar si noaptea, deoarece camera video este dotata cu sistem infrarosu.   
in plus, videointerfonul fotografiaza automat persoanele care suna la usa iar in felul acesta va asigurati ca orice vizitator a fost inregistrat. Prin simpla verificare a pozelor stocate in telefon puteti verifica daca in lipsa dvs. ati fost cautat. De asemeni, persoana care ingrijeste seniorii cu probleme de memorie poate verifica cine a sunat la usa in lipsa ei.

FYSIC FX6107 este foarte potrivit si persoanelor cu deficiente de auz datorita volumului reglabil al soneriei dar si al vocii fiind de asemeni proiectat sa nu interfereze cu protezele auditive.

CARACTERISTICI TELEFON

Radiatii scazute (ECO)
Ecran mare
Identitate apelant si functie de reapelare
Agenda telefonica cu 50 de numere
Functie Hands free
Consum redus (Timp de vorbire 10 ore / standby 100 ore)
Robot telefonic cu 15 min capacitate de inregistrare, contorizare mesaje


CARACTERISTICI VIDEOINTERFON

Conexiune video fara fir cu telefonul fix
Interfon exterior cu camera video, microfon si difuzor
Camera video cu infrarosu pentru folosire nocturna
Fotografierea automata a vizitatorilor
Rezistent la apa
Distanta de transmisie catre telefon: max. 50 metri fara ostacole