Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Telefon Fix cu Display si Alarma Portabila

486,26 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FX3950 Telefon Fix cu Buton de Alarma Portabil si Taste Mari

DESCRIERE

Tefonul FYSIC FX-3950 ofera utilizatorilor sai o gama completa de functii, fiind potrivit atat persoanelor care au deficiente de auz si de vaz cat si celor care ajung in situatii nedorite (de ex. nu se pot ridica de pe pat) si au nevoie sa alarmeze pe cei dragi sau ambulanta de la distanta, folosind butonul portabil.
Toate functiile telefonului au fost proiectate cu scopul a a face mai usoara viata de zi de zi a seniorilor: butoane mari si ecran LCD cu caractere mari care ajuta sa verifice daca au format numarul corect, avertizare luminoasa intermitenta pentru a nu pierde apelurile importante si mai ales, butonul de alarma portabil, fara fir. 
Avantajele acestui buton de alarma sunt multiple: apelul de ajutor poate fi initiat de oriunde din casa (in cazul unei cazaturi in baie, in bucatarie) sau de persoanele imobilizate la pat, nu genereaza costuri suplimentare de abonament, este usor de purtat fie la mana ca un ceas, fie la gat cu un snur. Astfel FYSIC FX-3950 ofera siguranta sporita atat utilizatorilor seniori cat si mai putine motive de  nelinistite familiei lor, stiind ca seniorul poate sa-i alerteze in situatii dificile.
Prin apasarea unuia dintre cele doua butoane de alarma (de pe telefon sau cel portabil) se declanseaza imediat o alarma puternica care va dura cca. 30 secunde. Daca in acest timp nimeni nu este alertat telefonul incepe sa apeleze primul numar de urgenta programat in prealabil iar daca acesta raspunde, fie va auzi un mesaj de alarma inregistrat deja, fie poate sa vorbeasca cu seniorul folosind functia Hands-free a telefonului. Daca primul numar de urgenta nu raspunde este apelat automat al doilea numar de urgenta.CARACTERISTICI

Ecran LCD mare si butoane mari
Alarma SOS cu 3 taste directe
Buton avertizare portabil, fara fir
Nu necesita abonamet suplimentar pentru alarma
10 taste numerice mari
Afisare data si ora
Agenda telefonica cu capacitate de 99 de numere
Lumina de avertizare primire apel pentru a fi remarcat si de persoanele cu deficiente mari de auz
Extra volum sonerie (+85 db)
Extra volum voce (+40 db)     
Selectie sunete joase sau inalte
Potrivit pentru aparate auditive (H.A.C.)
Dotat cu emitator magnetic T-coil - pentru aparatele auditive dotate cu receptor magentic
Usor de montat pe perete
Functie de reapelare a ultimului numar format
Functie Hands – Free