Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Telefon Fix cu Display

359,24 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FX3940 Telefon Fix cu Butoane Mari si Alarma SOS

DESCRIERE

Telefonul fix pentru seniori FYSIC FX-2940 a fost prevazut de inginerii nostri olandezi cu multiple functii inteligente pentru a deveni foarte usor de folosit de catre seniori. Pentru varstnicii cu probleme de vedere au fost instalate taste mari si ecran LCD cu cifre mari, pentru persoanele cu deficiente de auz a fost adaugat extra volum la sonerie (85db) si la voce (60 db) insotite de o avertizare luminoasa pentru apelurile de intrare iar, pentru o apelare rapida a familiei, au fost adaugate trei taste de apelare directa.
De asemeni, persoanele care folosesc aparat auditiv beneficiaza de functia de reglare a tonului (joase sau inalte) in timpul apelului, prin simpla apasare pe un buton.
Avand in vedere ca siguranta este una dintre cele mai importante preocupari a inginerilor nostri, telefonul a fost prevazut si cu un buton SOS, care, printr-o simpla apasare, va alerta numarul programat in prealabil.   

Pentru ca ne pasa!

CARACTERISTICI

Taste si ecran mari
3 taste directe si buton SOS
Extra volum sonerie (+85 db)
Extra volum voce (+40 db)     
Agenda telefonica cu 50 de numere
Lumina de avertizare primire apel pentru a fi remarcat si de persoanele cu deficiente mari de auz
Selectie sunete joase sau inalte
Potrivit pentru aparate auditive (H.A.C.)
Dotat cu emitator magnetic T-coil - pentru aparatele auditive dotate cu receptor magentic
Usor de montat pe perete
Functie de reapelare a ultimului numar format
Functie Hands - Free
Afisare data si ora