Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Telefon Fix cu 6 Poze

237,41 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FX3930 Telefon Fix cu Butoane Mari si Alarma SOS

DESCRIERE

Tefonul FYSIC FX-3930 a fost dezvoltat de inginerii olandezi cu scopul de a oferi un produs complet, adaptat la nevoile seniorilor, pentru a le face viata de zi de zi mai usoara si, de asemeni, pentru a-i ajuta pe cei care le poarta de grija sa comunice usor cu acestia.

Telefonul fix cu butoane mari si 6 taste cu poze FYSIC FX-3930 este telefonul ideal pentru persoanele in varsta cu deficiente de vedere sau auz care doresc un telefon usor de utilizat si adaptat nevoilor lor.
Tastele mari sunt usor de folosit pentru persoanele cu vederea scazuta iar extra volumul soneriei si avertizarea luminoasa sunt de un real ajutor ca nici un apel sa nu mai fie pierdut. in plus, telefonul fix FYSIC FX-3930 este prevazut cu functia de crestere a volumului difuzorului din receptor prin simpla apasare a unui buton (+40db) si poate fi folosit si de persoanele care folosesc aparat auditiv.
De asemeni, butonul SOS este de ajutor in situatii critice, atunci cand chiar si cateva minute pot fi importante.
Combinatia de taste numerice de la 0 la 9 impreuna cu taste pentru apelare directa va ajuta sa folositi tlefonul eficient si usor. Cele 6 taste cu poze se pot personaliza atat cu numerele de telefon ale celor dragi care sunt apelati mai des cat si cu numere de telefon utile: medic, ambulanta, politie, pompieri sau taxi.
Telefonul FYSIC FX-3930 beneficiaza si de toate functile unui telefon fix modern, astfel va putea fi usor instalat si pe perete sau puteti reapela ultimul numar format folosind functia Reapelare.

CARACTERISTICI

6 taste mari cu spatiu dedicat pentru a insera fotografiile celor dragi
3 taste directe
10 taste numerice mari
Prin simpla apasare pe tasta cu poza se apeleaza direct numarul dorit
Lumina de avertizare primire apel pentru a fi remarcat si de persoanele cu deficiente mari de auz
Extra volum sonerie (+85 db)
Extra volum voce (+40 db)     
Selectie sunete joase sau inalte
Potrivit pentru aparate auditive (H.A.C.)
Dotat cu emitator magnetic T-coil - pentru aparatele auditive dotate cu receptor magentic
Usor de montat pe perete
Functie de reapelare a ultimului numar format
Functie Hands – Free