Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Tastatura pentru Telefon Fix cu Butoane Mari si Poze

103,09 RON
cu TVA
Cantitate

FYSIC FX500 Tastatura cu Butoane Mari si Poze pentru Telefon Fix 

DESCRIERE

Pentru majoritatea persoanelor in varsta si pentru cei cu vederea slabita este important sa foloseasca un telefon cu butoane mari. Dar, in cazul in care telefonul existent are o valoare deosebita sau nu doresc sa-l schimbe, FYSIC ofera o tastatura independenta care poate fi folosita impreuna cu telefonul fix existent.

Utilizatorul va putea pastra astfel si vechiul telefon cu care este obisnuit la care adauga inca o tastatura cu 12 butoane mari. Cele 12 butoane mari pot fi folosite fie pentru formarea numerelor (prin pastrarea numerotarii cu cifre mari de la 0 la 9), fie pentru personalizarea fiecarui buton cu pozele celor dragi si cu numerele de urgenta.  
Astfel, cu o simpla apasare de buton apelezi direct persoana cautata.

Nu ajung 12 taste pentru toate persoanele apelate frecvent? Sau doriti sa aveti o tastatura cu cifre mari si una cu pozele celor dragi? Inginerii olandezi de la FYSIC s-au gandit si la aceasta situatie si va ofera posibilitatea sa conectati mai multe tastaturi succesive la acelasi telefon fix.

CARACTERISTICI

Tastatura cu butoane mari si poze usor de conectat la un telefon fix existent*
Ideala pentru seniorii cu deficiente de vedere
Usor de instalat si de utilizat
Pot fi instalate mai multe tastaturi in serie

*Functioneaza cu majoritatea telefoanele fixe.