Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

FYSIC Pentru ca ne pasa!

Tot ce pare ușor de folosit pentru persoanele active poate fi foarte dificil pentru seniorii noștri. Amintește-ți de câte ori le-ai explicat bunicilor sau părinților tăi cum se folosește noua generație de telefoane mobile! De câte ori au uitat să-și ia medicamentele! Sau de câte ori nu și-au amintit cine i-a vizitat ieri!

Ei au avut grijă de noi. Acum este rândul nostru!

Marca FYSIC ne ajută să returnăm o mică parte din grija pe care bunicii și părinții noștri ne-au purtat-o în copilărie. Când au avut rabdare cu noi; când ne-au învățat să mergem și când ne-au iertat pentru greșelile făcute; când, de ziua noastră, făceau eforturi să găsească bicicleta mult dorită; când, după o zi istovitoare de muncă găseau timp să ne pregătească desertul preferat; sau când au renunțat la concedii pentru ca noi să putem merge în vacanță sau la facultate.

Soluții inteligente pentru seniori

Inginerii FYSIC Olanda cercetează în detaliu nevoile seniorilor și caută soluții inteligente pentru a le face viața de zi cu zi mai confortabilă. Fiecare detaliu este analizat de zeci de ori și îmbunătățit constant! Fiecare soluție este testată și adaptată pentru a garanta un produs util, sigur și de calitate, care să satisfacă nevoile seniorilor: comunicare ușoară, confort în viața de zi de zi, îngrijire, o viață decentă și activă și la vârsta a treia, siguranță.

Materialele folosite în procesul de producție sunt de cea mai bună calitate pentru a asigura durabilitatea în timp.

Brand Internațional

Marca FYSIC aparține companiei olandeze HESDO B.V. și este brandul numărul 1 de produse electronice pentru seniori în Olanda. Produsele FYSIC

sunt prezente în majoritatea țărilor din Europa de Vest: Olanda, Belgia, Marea Britanie, Germania. Începând din 2016 marca FYSIC este disponibilă

  și pentru seniorii din Romania, prin intermediul companiei HDM Distribution S.R.L.

Va asteptam sa parcurgeti site-ul nostru si sa ne contactati pentru orice intrebare.

Cu drag,

Echipa HDM Distribution