Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

seniormag_Logo.png                                                                                                                               
Ai grija de ai tai!

Una dintre problemele cu care se confrunta societate noastra este calitatea redusa a standardului de viata al seniorilor.

Mare parte dintre bunicii si parintii nostri ajunsi la varsta pensionarii incep sa fie din ce in ce mai izolati social, atat din cauza scaderii veniturilor dar si din cauza distantei la care locuiesc familiile lor. Astazi avem foarte multi varstnici ai caror copii sau rude apropiate s-au mutat in alt oras sau in alta tara - a se vedea comunitatile mari de romani din Italia, Spania, Germania, Anglia, s.a.m.d., iar interactiunea este limitata la cateva vizite pe an.

De asemenea, scaderea naturala a capacitatilor psiho-motorii (vaz, auz, capacitate de deplasare), timpul limitat pe care familia activa li-l poate oferi, evolutia tehnologica cu care majoritatea nu reusesc sa tina pasul, amplifica gradul de izolare sociala.

poza1.jpg
poza2.jpg

Societatile mai avansate au reusit sa asigure seniorilor conditii si infrastructura necesare unui trai decent si in contextul social modern.

In ultimii ani, odata cu cresterea nivelului de trai, in Romania au inceput sa se dezvolte servicii dedicate seniorilor: case de retragere moderne si curate, servicii medicale dedicate, pachete turistice avantajoase, s.a.m.d. Desigur, una dintre barierele in calea accesarii acestor servicii, sunt veniturile mici din pensii, care, in multe cazuri, nu pot acoperi toate nevoile. In acest contex este necesar sprijinul familiei active, care doreste sa returneze o parte din grija pe care seniorii au le-au acordat-o in copilarie, facandu-le viata de zi cu zi mai usoara.

SeniorMag.ro isi propune sa ofere seniorilor din Romania produse special adaptate nevoilor lor, cu caracteristici simple, usor de folosit, menite sa le usureze traiul zilnic.

In portofoliul SeniorMag.ro se regasesc marci de calitate care sunt utilizate cu succes de catre seniorii din alte tari, impartite in trei categorii: Comunicare, Siguranta si Confort, Ingrijire.

Va asteptam sa parcurgeti site-ul nostru si sa ne contactati pentru orice intrebari.

Cu drag,

SeniorMag.ro