Site-ul seniormag.ro foloseste "cookie". Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea lor pe parcursul vizitei dumnevoastra.

Confidentialitate

HDM Distribution SRL si site-ul SeniorMag.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de dvs. pe site-ul nostru. Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nici o forma. Site-ul nostru nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice HDM Distribution SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor personale:

procesarea comenzilor;

solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;

realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din site-ul nostru si ale distribuitorilor transmiterea catre utilizatorii care si-au manisfestat acceptul, de mesaje promotionale, newslettere si alte informari legate de activitatea, produsele si promotiile SeniorMag.ro.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea emiterii facturii fiscale si implicit a finalizarii comenzii. Alte informatii inregistrate sunt destinate strict utilizarii de catre HDM Distribution SRL si nu sunt comunicate tertilor. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale ale dvs. si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, catre contact@hdmdistribution.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.